Menu
Giethoorn / Weekendje weg

Weekendje weg in een Chatel in Giethoorn

Weekendje weg in een Chatel in Giethoorn

Even lekker 2 nachten eropuit, jezelf onttrekken aan de dagelijks sleur en beslommeringen en genieten van dit weekendje weg in een chatel in hartje Giethoorn. U overnacht in een bijzondere en luxe chatel en het ontbijt wordt lekker bezorgd. Daarnaast gaat u ’s avonds een keer heerlijk dineren en de andere avond samen gourmetten of barbecueën.

Bijzondere Chatel in Giethoorn

Overnachten in een luxe hotelkamer verpakt in een sfeervolle chalet. Nieuw op het vakantiepark in Giethoorn is de unieke chatel. De chatels liggen in hartje Giethoorn en zijn omgeven door water. Dit weekendje weg biedt u de gelegenheid om de prachtige kleuren en geuren van het najaar of voorjaar te ervaren in dit pittoreske dorp en haar omgeving.

De geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Daarnaast is het verblijf elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Kortom, hier kunt u zeker genieten tijdens uw voordelig weekendje weg in een chatel in Giethoorn!

De chatel is geschikt voor een kort verblijf in Giethoorn. Het beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. In de keuken zit een kleine koelkast en een nespresso koffiezetapparaat. Iedere chatel beschikt over een eigen terrasje met meubilair. Net als op een hotelkamer is het niet mogelijk om te koken in het chalet. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van Restaurant aan huis of lekker dineren in Burgers&Grill of in een van de vele restaurantjes in het dorp.

Geniet van een voordelig Weekendje weg in een Chatel in Giethoorn!