Menu
Giethoorn / Mannenweekend

Mannenweekend in Giethoorn met BBQ, Sloepvaren en The Bomb

Mannenweekend in Giethoorn

Is het niet weer eens tijd om met de mannen een weekendje op stap te gaan? Dan is dit mannenweekend in Giethoorn zeker de moeite waard! Gezellig ouwehoeren tijdens Burgers & Beer, een goed stuk vlees eten tijdens de BBQ, het water van Giethoorn op tijdens het sloepvaren en een bom ontmantelen tijdens het leuke spel The Bomb. Kortom, een gezellig verzorgd mannenweekend in Giethoorn waar jullie op en top zullen genieten!

Het programma

Vanaf vrijdag 12:00 uur zijn jullie van harte welkom op ons park en kunnen jullie gebruikmaken van alle faciliteiten. Het mannenweekend in Giethoorn kan nu echt beginnen! Vervolgens kunnen jullie om 15:00 uur de sleutels voor jullie vakantiehuisje ophalen. Nadat je bent ingecheckt is er wat vrije tijd en om 19:00 uur genieten jullie van Burgers & Beer, waarbij je verdeeld over 3 gangen 3 speciale bieren proeft met diverse mini-hamburgers. Na de 1e ronde spelen jullie The Bomb. Lukt het jullie tijdig de bommen te ontmantelen?

Op zaterdag beginnen jullie de dag natuurlijk goed met een stevig ontbijt. Vervolgens kunnen jullie de hele dag gebruikmaken van de sloep om zo het waterdorp Giethoorn te gaan ontdekken. Daarnaast maken jullie een stop bij 2 cafés; de Sloothaak en de Fanfare (1e consumptie is inbegrepen) en krijgen jullie ook een lekkere picknick mee voor onderweg. Kortom, een heerlijke 2e dag van jullie mannenweekend in Giethoorn! ’s Avonds kunnen jullie genieten van een goed stuk vlees met bijgerecht. De BBQ wordt bij jullie vakantiehuisje gebracht.

Dan ben je alweer aangekomen op de laatste dag van het weekendje weg. Op zondag start je de dag weer goed met een uitgebreid ontbijt. Daarnaast kunnen jullie de hele dag nog gebruikmaken van de sloep om nog lekker te gaan varen. Dit mannenweekend in Giethoorn sluiten jullie goed af met Build-Your-Own-Burger. Daarbij hebben jullie de mogelijkheden om jouw broodje hamburger helemaal zelf samen te stellen. Je kiest zelf een broodje en uiteraard ook het beleg. Daarnaast krijg je er ook nog een lekkere side dish bij zoals een rauwkostsalade of frietjes. Op deze laatste dag kunnen jullie uitchecken tot 20:00 uur!

Even eropuit met vrienden? Geniet dan van dit Mannenweekend in Giethoorn met o.a. Sloepvaren, The Bomb en BBQ!