Menu
Giethoorn / Mannenweekend / Weekendje weg

Weekendaanbieding: Vriendenweekend in Giethoorn – Escapegame, moordspel en varen

Giethoorn five-O Vriendenweekend.

Zijn jullie gek op Escaperooms, moordspellen, lekker eten en vooral genieten vanaf 1 locatie? Kom dan naar Giethoorn! Ook voor de fanatieke spelletjes spelers die niet vies zijn van een lekkere burger en chillen op het water. Wij regelen een top weekend voor jullie. Dus waar wachten jullie nog op?

Programma Crime weekend – Five-O

Vrijdag
17:00 uur: U wordt ontvangen in ons eetcafé waar u de eerste instructies van Mc Garret ontvangt onder het genot van een drankje. Vervolgens kunt u met de verkregen sleutels uw lodges betrekken.
19:00 uur: Alvorens jullie een 2de instructie krijgen, wordt het Build Your Own Burger geserveerd.
20:00 uur: De 1e opdracht is begonnen. Probeer zoveel mogelijk bommen binnen 60 minuten onschadelijk te maken. Dus lukt het jullie om deze opdracht tot een goed einde te brengen?

Het vervolg

Zaterdag
Het ontbijt wordt rond 09:00 uur bij uw lodge gebracht. Daarnaast ontvangt u een envelop met verdere instructies.
10:30 uur: U meldt zich bij ons eetcafé om op zoek te gaan naar een Hackersbende die actief is in Giethoorn. De opdracht is simpel, zorg ervoor dat de identiteitshack binnen 90 minuten ongedaan wordt gemaakt, anders dan breekt de chaos uit in het toeristische Giethoorn.
12:30 uur: Geen tijd te verliezen. Jullie stappen in de fluisterboot voor een surveillance tocht van 2 uur door Giethoorn onder het genot van een picknick om te kijken of er enige schade is toegebracht.
14:30 uur: Even tijd om bij te komen van alle inspanningen.
17:30 uur: U wordt verwacht in het eetcafé voor de laatste opdracht : Een echte Murdercase. Los met behulp van virtual reality de moord op. The murdercase dient in 4 rondes te worden opgelost. Tussen de rondes door kunt u genieten van een high burger, high wine of barbecue.

De laatste dag

Zondag
Het ontbijt wordt rond 09:00 uur naar de lodge gebracht.
De dag is ter vrije besteding. Tevens kunt u op ieder gewenst tijdstip uitchecken, uiterlijk 20.00 uur.

Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Ook biedt het het eetcafé leuke varianten als High burger, Beer en Burgers en een burgerproeverij aan.

Samen met uw vrienden groep in de rol kruipen van five-O? Boek dan dit vriendenweekend.