Menu
Fietsen / Fietsweekend / Giethoorn

Fietsarrangement in Giethoorn met Happen en Trappen tocht

3-daags Fietsarrangement in Giethoorn

U verblijft 2 nachten in een unieke Chatel in hartje Giethoorn en gaat de omgeving verkennen met de exclusieve Happen en Trappen fietstocht. Daarnaast zijn er onderweg  een aantal culinaire stops voor u ingepland. Geniet ook 3 dagen van de prachtige omgeving met dit fietsarrangement in Giethoorn!

Chatel Giethoorn

Overnachten in een luxe hotelkamer verpakt in een sfeervolle chalet. Nieuw op het vakantiepark in Giethoorn zijn de unieke Chatels. Ze liggen in hartje Giethoorn en zijn omgeven door water.

De geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Het verblijf is elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.

De Chatel is geschikt voor uw verblijf tijdens het fietsarrangement in Giethoorn. Daarnaast beschikt het over een eigen badkamer met douche en toilet. In de keuken zit een kleine koelkast en een Nespresso koffiezetapparaat. Ook beschikt de Chatel over een eigen terrasje met meubilair. Net als op een hotelkamer is het niet mogelijk om te koken in het chalet. Wij verzorgen graag catering bij uw accommodatie of in ons nabij gelegen eetcafé.

Programma

Dag 1:
U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en boerenbrok. Vervolgens gaat u een mooie fietstocht maken door de omgeving van Giethoorn en natuurgebied de Wieden. Hierbij fietst u langs plaatsjes als Wanneperveen, Belt- en Schutsloot-en Sint Jansklooster. Bij terugkomst kunt u zich even opfrissen in uw luxe hotelkamer. Daarna is het tijd voor een heerlijk 3-gangen menu in het restaurant.

Dag 2:
Er wordt een uitgebreid ontbijt naar de Chatel gebracht om de dag goed te starten. Daarna meldt u zich bij ’t Vonder in Giethoorn voor de Happen en Trappen fietstocht (60 km). Hier begint u met koffie/thee en gebak.
Vervolgens begint de Happen en Trappen fietsroute met onderweg een stop voor een voorgerecht (Paasloo), Soepje (Ossenzijl), Hoofdgerecht (Blokzijl), dessert (Giethoorn). Kortom, een leuke invulling voor het fietsarrangement in Giethoorn. De dag kunt u ’s avonds afsluiten met een lekkere kaasfondue in uw Chatel of op het bijbehorende terrasje.

Dag 3:
Het ontbijt wordt weer naar uw Chatel gebracht. Als u nog lekker wilt gaan fietsen dan kunt u de bagage achterlaten in het restaurant. Of duik nog even lekker Giethoorn in voor een leuk souvenirtje.

Geniet 3 dagen van dit Fietsarrangement in Giethoorn en ontdek de prachtige omgeving!