Menu
Wandelen / Weerribben-Wieden

Wandelen Nationaal Park Weerribben-Wieden

Ziet u het al voor zich? Het zonnetje dat schijnt, een lekker briesje en prachtige natuur. Dit zijn dé perfecte ingrediënten waar u van geniet als u gaat wandelen in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Maar ook in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven. U verblijft hier in een comfortabel vakantiehuisje en heeft de mogelijkheid op het nabijgelegen Giethoorn te ontdekken! 

Wandelen Nationaal Park Weerribben-Wieden

Geniet van een heerlijk verblijf in uw eigen vrijstaande vakantievilla en wandel vanuit uw villa heerlijk het Nationaal Park de Weerribben Wieden in. Vanaf het vakantiepark zijn er diverse wandelroutes die dwars door de Weerribben gaan. Kom lekker wandelen in Nationaal Park Weerribben-Wieden want het is hier op en top genieten!

Het vakantiepark

In het Overijsselse Paasloo ligt een kleinschalig vakantiepark te midden van een indrukwekkend houtwallenlandschap. Ontdek de prachtige omgeving tijdens de wandelingen (van 10 t/m 25 km per dag) Tevens zijn er ook audio geleide wandelingen, waarbij uw mobiele telefoon middels een app u door de omgeving leidt en vertelt over de bezienswaardigheden.

Bij terugkomst kunt u heerlijk tot rust komen in uw eigen vakantievilla, een frisse duik nemen in het zwembad of uw hengel even uitgooien in een visvijver op het park.

Met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl op steenworp afstand biedt dit villapark u alle gelegenheid om te genieten van een wandelvakantie!

giethoorn

Wilt u er graag even op uit? Met dit heerlijke arrangement geniet u van het wandelen in Nationaal Park Weerribben-Wieden!

Wilt u ook eens andere Nationale Parken in Nederland bezoeken? Bekijk dan eens dit mooie artikel over Wandelen Nationaal Park!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl