Menu
Sinterklaas / Weekendje weg / Weerribben-Wieden

Sinterklaasweekend in de Weerribben

Sinterklaasweekend in de Weerribben

Kom dit jaar het Sinterklaasweekend in de Weerribben vieren. U verblijft met uw familie in een vrijstaande villa. Het park is van alle gemakken voorzien. Daarnaast is er voor de kinderen genoeg te beleven. Geniet van de huifkartocht, gourmet, knutselpakketten en natuurlijk de Sint Brunch op zondag waarbij de Sint zelf ook aanwezig is!

Ga op avontuur in de Weerribben

Aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt een kleinschalig vakantiepark te midden van een indrukwekkend houtwallenlandschap. Maak een duik met de kinderen in het verwarmde zwembad met peuterbad, neem een kijkje in de dierenweide, ga vissen in de visvijvers of neem ze mee naar Klimbos Avontuurlijk Paasloo . Met de authentieke dorpen Giethoorn en Blokzijl op steenworp afstand, biedt dit bungalowpark u alle gelegenheid om te genieten van een heerlijk Sinterklaasweekend in de Weerribben.

Overnachten in een villa

Een voormalige boerenhofstede, landelijk gelegen met een grote tuin en terras aan het water, waar het heerlijk vertoeven is. U overnacht in één van de 4-,6-, 8-persoonsvilla’s. Daarnaast zijn alle villa’s zijn rietgedekt, grote ruimte tuin met veel privacy en voorzien van alle luxe. Kortom, een heerlijk plek om het Sinterklaasweekend in de Weerribben te vieren!

Geniet samen met het gezin van een gezellig Sinterklaasweekend in de Weerribben!