Menu
Oud & Nieuw / Weerribben-Wieden

Oud en Nieuw vieren in een luxe Watervilla

Spetterend het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om spetterend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze mooie aanbieding om Oud en Nieuw te vieren in een luxe watervilla. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op dit prachtige vakantiepark met luxe watervilla’s!

Oud en Nieuw vieren in een luxe Watervilla

Kom Oud en Nieuw vieren in een luxe watervilla op dit nieuwe vakantiepark in Overijssel. De culinaire verzorging is ook inbegrepen en wordt deels zelfs in uw eigen villa bezorgd. U kunt hier dus echt een onbezorgd Oud en Nieuw vieren met uw gezin of gezellig met vrienden! Boek hier een onbezorgd en geheel verzorgd Oudjaarsweekend.

Het verblijf

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben! In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur, water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een verblijf op het bungalowpark het beste omschrijven.

Op dit vakantiepark zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken in en rondom de Weerribben-Wieden.

Op het vakantiepark staan 4, 6 en 8 persoons watervilla’s.

Programma

31 december 2021
Vanaf 15.00 uur is uw Villa beschikbaar
18.00 uur Oudejaarsgourmet in uw villa

1 januari 2022
11.00 uur Nieuwjaarsbrunch gebracht in uw Villa
19.00 uur Nieuwjaars 3-gangen diner in het zusterrestaurant in Paasloo (10 minuten rijden van uw vakantieverblijf)

2 januari
09.00 uur Wieden ontbijt in uw villa
18.30 uur Een plate naar keuze wordt in uw Villa gebracht

3 januari
Afscheidsontbijt in uw villa

Kom gezellig Oud en Nieuw vieren in een luxe watervilla in de Weerribben!